Berita

Gossip Ramlah Ram Bercinta Dengan Lelaki Muda

Kesian dekat akak Ramlah Ram kita ni, adakah patut dia digossipkan mempunyai hubungan dengan pengurus beliau yang berumur 20an seperti yang digemparkan oleh salah satu akhbar tempatan baru-baru ini. Gossip tersebut leha menyebabkan reputasi yang dijaga selama ini tercalar dek kerana fitnah yang datang dan pergi itu.

Dan berikut jawapan Akak Ramlah Ram kita apabila ditanya soalan mengenai gossip panas ini :

Gossip tersebut adalah tidak benar sama sekali. Saya malas nak ulas gosip ini panjang lebar kerana ia telah memalukan diri saya dan keluarga. Buat masa ini, saya telah berjumpa dengan penulis artikel tersebut dan menjelaskan situasi yang sebenar.

“Memang Hafiz sudah dua tahun bekerja untuk saya tetapi dia bukanlah seperti yang didakwa itu. Malah kami bekerja secara profesional. Dengan usia saya yang sudah meningkat begini, agak malu dibuatnya apabila gosip mengarut seperti ini disebarkan kepada khalayak,” katanya yang ditemui pada sidang akhbar Mentor 6 di Sri Pentas, Bandar Utama, di sini, Rabu.

Bagaimanapun, dia tidak berhasrat untuk mengambil tindakan terhadap individu tersebut.<— nasib baik…kalau tak See u @ Courtt… 🙂

“Perkara ini memang telah memalukan saya. Hati ini masih ada rasa geram,” ujarnya yang menjadi mentor dalam pertandingan realiti Mentor musim keenam pada tahun hadapan.

ZoOM: Apa-apa pun selamat berjaya mencari Protage dalam program Mentor musim ke 6 tahun hadapan.

 

Source: www.zoomartis.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.